Nordicbet

Bland de svenska spelbolagen är Nordicbet en av de mest etablerade på marknaden. 1998 fick Nordicbet licens att bedriva sin verksamhet, vilket 2002 utökades till att även omfatta nätet. Framförallt har de sin målgrupp inom Norden, men man har även en del kunder från andra områden.

Nordicbet har stor tillgång till ligor och sporter, därutöver har de en stor variation att erbjuda sina kunder- med allt ifrån hockey och fotboll till motorsport och boxning. Något som utmärker Nordicbet från andra bolag, är att deras kunder har möjlighet att spela ända ned till division 4 inom till exempel svensk fotboll. Detta är troligen en viktig anledning till att bolaget utvidgat sin kundkrets, och att de 2015 expanderade sitt utbud i dubbelt omfång. Förutom sportbetting är det för närvarande även möjligt att delta i betting som rör förväntade resultat i Melodifestivalen bland annat.

Nya medlemmar erbjuds en välkomstbonus på som mest 1 000 kronor på den första insättningen. Ytterligare en medlemsförmån är ”andra chansen” – vilket gäller såväl nya som befintliga medlemmar. Detta innebär att en spelare har möjlighet att vinna tillbaka förlorade pengar genom att delta i ett urval av matcher

Gällande livebetting, så finns det varje månad över 8 000 matcher att välja bland, och inom livestreaming finns ett utbud på närmare 15 000 events. För de spelare som använder mobilen, har Nordicbet ett stort utbud av både odds och casino.