LeoVegas

SwedishJackpot

LeoVegas är sajten för dig som älskar onlinespel och betting. Sajten vänder sig till alla över 18 år som söker underhållning på internet: man finner det mesta av allt hos LeoVegas. Hos Leovegas finner du nämligen sagospel, slots, sportbetting, jackpot, roulette och bordsspel.

I en kategori för sig finner du även riktiga live-spel som bjuder på äkta action och en spännande och engagerande upplevelse. I varje kategori finner du ett flertal spel och även de allra populäraste onlinespelen. Det erbjuds även flera turneringar dagligen. Bland de mest populära finner du exempelvis Mega Fortune, Gonzos Quest och Twin Spin. Livespelen ligger också bland de mest populära och då är det roulette och blackjack som flest väljer att spela.

Som ny kund kan man få gratis spins på vissa slotspel samt en insättningsbonus på ens första insättning. Det är enkelt att både sätta in och ta ut pengar därifrån och LeoVegas erbjuder de vanligaste betalningsmetoderna såsom Visa, MasterCard, Neteller, Skrill och Paysafe card.

Ekwal